Koll med A5 pärmar

billiga pärmarHåll koll med A5 pärmar. Letar du efter lite mindre pärmar? Kanske en A5 pärm? Pärmar i mindre format är perfekta till egna projekt eller kalendrar. Du kan få dem i plast eller trä, gaffelpärmar, ringpärmar eller varför inte den klassiska Jopa-pärmen?

En av de största tillverkarna av pärmar i Europa är BestBinder. De kan ta emot stora beställningar på tusentals pärmar eller leverera mindre serier. På internet kan du skicka hem snabbt och säkert i större leveranser. De flesta företag idag har en webshop och Swedoffice, Profsoffice och Kontorsmagasinet är exempel på sådana som säljer pärmar i god kvalité till bra priser. Vill du ha alternativ kan du jämföra företag på gratistjänster som Prisjakt och Pricerunner. Där kan du se vart den A5 pärm som just du behöver finns till bästa pris.

Hos Hatten Förlag finns en fin A5 pärm i transparent plast och gummiband, perfekt för till egengjorda album och böcker för bara 59kr. Kontorsmaterial.se säljer en slitstark A5 pärm som är lite dyrare, men som tål lite mer. Behöver du leverans av pappärmar till din skola eller arbetsplats finns det mängder med varianter, storlekar och färger att välja bland.
En A5 pärm är perfekt till att ordna med dokument och informationsmaterial, som annars skulle vara svåra att hålla reda på.