Dyrare sexleksaker

Många nöjer sig med billigare sexleksaker, och kanske till och med gör hemmagjorda sexleksaker, då de inte vill eller kan köpa en sexleksak av olika anledningar. Men många vill även ha lite exklusivare sexleksaker, som är extraordinära, istället för vanliga. Nedan nämns några av de mest exklusiva sexleksaker som finns att köpa.

sexleksakerDildos
En vanlig dildo är en stav, eller konstgjord penis, som man för in och ut i vaginan för att uppnå orgasm, de är oftast tillverkad av latex, plast eller silikon, men existerar även i glasform. Det finns väldigt simpla dildos, men det finns även dyrare varianter, som är kopior på kända porrstjärnors penisar, som till exempel John Holmes och tillverkas i syntetisk hud. Det finns även mer komplexa dildos, oftast kallas ”massagestavar”, som innehåller en vibrator, och även vibrator för att stimulera specifika ställen likt klitoris.

Real Doll
Många är säkerligen familjära med vad en sexdocka är, även känd som ”uppblåsbar barbara”. Det är en docka med en lösvagina, som är till för att penetrera vid onani. Ibland finns det även öppningar för mun och anal. Det finns väldigt simpla modeller för endast hundralappen, men det finns även mer exklusiva modeller som ska efterlikna riktiga kändisar, gjorda i silikon.